Lørdag/Saturday

5. Juni/June

"Cirkus i Soldalen"

14:00-14:30    doors open

14:30-15:00    Matthias Romir

15:30-16:00    Roxana Küwen 

15:30-16:00    Lotta & Stina

16:30-17:15     Cie Biscornue

17:45-18:15     Roxana Küwen

17:45-18:15     Lotta & Stina   

17:45-18:30    Kaaos Kaamos

19:00-20:00  Band

       


open/åben 14:00 - 20:00 

*Ændringer i programmet kan forekomme

*The programm might be subject to changes

Søndag/Sunday

6. Juni/June

"Cirkus i Soldalen"

14:00-14:30    doors open

14:30-15:00    Matthias Romir

15:30-16:00    Roxana Küwen 

15:30-16:00    Lotta & Stina

16:30-17:15     Cie Biscornue

17:45-18:15     Roxana Küwen

17:45-18:15     Lotta & Stina   

17:45-18:30    Kaaos Kaamos

19:00 doors close

       


open/åben 14:00 - 20:00 

*Ændringer i programmet kan forekomme

*The programm might be subject to changes

 

Matthias Romir -  Schwarz

(DE)

varighed/duration: 30 min

anbefalet publikums alder/audience: 8+

(max. publikum/audience: 500)

Sperenberg 2mb by Anatoli Akerman.jpg

Dette show er som god kaffe - bitter, som livet; sort, som fremtiden; dog på en eller anden måde underligt underholdende. I "Schwarz" samler Matthias Romir sine forskellige acts som en sort klovn i en bitter-sød undersøgelse af en klovn på kanten. I hænderne af den underlige karakter på rulleskøjter, tager heliumballonens luftige lethed en grotesk note. Kunsten at mislykkes bringes til sin logiske konklusion. Ekspressiv jonglering møder depressiv klovning og naiv maskespil. "Schwarz" er en blanding af mærkelige ideer og stærke følelser; det er et show, der kommer under huden. Men frem for alt er det død morsomt.

Matthias Romir voksede op med de europæiske jongleringsscene-festivaler. Det var der, han lærte scenen at kende som barn; han havde sin første optræden i 13-års alderen. Efter at have studeret i Würzburg og Budapest, gjorde han sin lidenskab til sit erhverv i 2008.

Den lidenskabelige selvlærte kunstner er kendt for sin musikalske, fortællende jongleringsstil på grænserne af clowning og objektteater, såvel som hans underlige karakterer og dybe sorte komedier.

 

Roxana Küwen

(Ger/Iran)

varighed/duration: 30 min

anbefalet publikums alder/audience: alle/all

(max. publikum/audience: 200)

Roxana Küwen, født i nordtyskland i 1989, blev i 2013 færdiguddannet som cirkus og performance art kunstner i Tilburg, Holland. I hendes andet studie år specialiserede hun sig i statisk trapez og fod jonglering. Roxana kan godt li’ at tage hendes publikum med ind i hendes egen verden for dér at forbløffe, forvirre og imponere hendes publikum gennem forskellige emner og tilstedeværelse. Derudover kan hun li’ at udfordre sine discipliner ved fx. at bruge dem andre sammenhæng så som site-specific. Mangfoldigheden i hendes publikum er i den grad også en bevidst beslutning.


Roxana vil præsentere to forestillinger:
En statisk-trapez forestilling i trækronerne. Hvor hun konstant vil forfølge bevægelserne af en bold hvis bane vil gøre os til vidne af noget vidunderligt. Hvad enten hun kaster eller balancerer boldene, svinger eller hænger i trapezen, vil Roxana med hendes meget personlige udtryk og dicipline tage hendes publikum på en poetisk og fascinerende rejse.

Hendes anden forestilling vil være en unik fod-jonglerings forestilling som vil pirre publikums nysgerrighed og visuelle forestilling.

roxi.jpg
 

Lotta & Stina "Just an Ordinary day"

(Fin)

varighed/duration: 25 min

anbefalet publikums alder/audience: alle/all

(max. publikum/audience: 200)

footer.gif

Forestil dig to kvinder udføre hårrejsende partner akrobatik uden fast grund under fødderne. På Rola-bola’en ligger balancen og styrtet en splitsekund fra hinanden! Men disse piger vil og bare overraske dig med deres yndefulde styrke og innovative teknik - de vil charmere sig ind på dig og efterlade dig sulten efter mer’! ‘’Just an Ordinary day’’ er en rejse til kvindernes verden i 1950’erne hvor perfektion ikke er ekseptionelt men derimod det forventede.

Lotta og Stina begyndte at arbejde sammen på Rola-bola’en i 2001, mens de optrådte i et ungdoms cirkus i Finland. De brugte tre år på at mestre deres teknik på den anerkendte cirkus skole, Ecole Supérieure des Arts du Cirque i Brussel, hvorfra de graduerede i 2008. siden da har det arbejdet i bla. Wintergarten Variety, Krystallpalast Variete, Circus Flic Flac, Palazzo dinner shows, Oh la la -production af Rolf og Gregory Knie, Le plus grand cabaret du Monde tv show, La Strada Bremen og Buskers Bern street music festival bare for at nævne et par.

 

 Cie Biscornue - Winter in Juli

(Fin)

varighed/duration: 45 min

anbefalet publikums alder/audience: 8+

(max. publikum/audience: 300)

’Hun har været knust og smuldret, smidt i skraldespanden som et brugt lommetørklæde. Se hende der! Hende der engang var nattens dronning ligner nu mest af alt et krøllet stankelben. Men var dig! For Kerttu, Kerttu-Katariina Inkeri Anneli Henriikantytär Ylä-Töyrylä, denne glamurøse kvinde fra den dybfrosne skov stiger op gennem affaldet for hun har ved gud ikke sagt sit sidste ord!

 

Jatta er en finsk cirkuskunstner specialiseret i håndstand, contortion og rulleskøjter. I øjeblikket er hun baseret i Toulouse, Frankrig. Hun begyndte sin cirkusrejse i 1997, da hun begyndte at tage timer i et lille traditionelt ungdomscirkus ved navn Bravuuri i sin hjemby Kuusankoski. Hun tilbragte 13 år der med at træne, udføre og give klasser og lærte det grundlæggende i de fleste cirkusdiscipliner.

www.jattaborg.com/

Credit Matvejevas Dmirtijus.jpg

Credit Matvejevas Dmirtijus

 

Kaaos Kaamos - Babel, Glöm

 (SE/FI/DE/CL/NC)

varighed/duration: 45 min

anbefalet publikums alder/audience: alle / all

(max. publikum/audience: 500) 

Kaaos Kaamos--18.jpg

Babel, Glöm  - En rejse fyldt af grin og humor, fuld skruer og saltoer i tynde luftlag, beatbox, poesi og håndstande med alt og alle. Akrobatik i alle retninger, mindst en hård lussing, kriser, styrt, kaffe, kage, tårer, kærlighed og en yderst effektiv måde bruge magnesium på. Vi tror på at kunst kan være en motorvej ind i folks følelser og en gnist til forandring.

Kaaos Kaamos er et europæisk cirkus kompagni som har base I Sverige og har specialiseret sig I partner akrobatik og banquine. De er et spraglet hold fra henholdsvis Sverige, Finland, Tyskland, Chile og New Caledonia, sammen er de i slutfasen på opbygningen af deres forestilling som er instrueret af en Fransk direktør. Deres forskellighed er det som giver dem styrke. De har besluttet sig for at holde det simpelt, at samles om egenskaber som ærlighed, at dele og tolerere. De bestræber sig på at tage beslutninger gennem dialog og respekt, uden masker og hvis lejligheden giver sig, om et godt ''gesund'' måltid.

www.kaaoskaamos.com

 

Band

(DK)

mere information snart!

​more info soon!