top of page

Lørdag/Saturday

27. Mai 2023

"Cirkus i Soldalen"

 

          14:00             doors open

          14:30-15:00   Klub Girko

          14:45-15:15     House of Circus

          15:30-16:00   Rang Pang Circus

          16:30-17:00   Klub Girko

          16:45-17:15     House of Circus

          17:30-18:15    Dynamo

          18:30-20:00  DJ og dans


open/åben 14:00 - 20:00 

*Ændringer i programmet kan forekomme

*The programm might be subject to changes

Søndag/Sunday

28. Mai 2023

"Cirkus i Soldalen"

 

          14:00             doors open

          14:30-15:00   Klub Girko

          14:45-15:15     House of Circus

          15:30-16:00   Rang Pang Circus

          16:30-17:00   Klub Girko

          16:45-17:15     House of Circus

          17:30-18:15    Dynamo

          18:00             doors close

open/åben 14:00 - 18:00 

*Ændringer i programmet kan forekomme

*The programm might be subject to changes

rein

Rang Pang Circus “MIKMAK”

(NL)

varighed/duration: 30 min

anbefalet publikums alder/audience: alle

(max. publikum/audience: 500)

rein.webp

Rang Pang Circus “MIKMAK” er en klovneforestilling, hvor der laves musik på alle slags instrumenter, det gode gamle cirkus er inspirationen til denne forestilling. Slapline, musik, rolabola,... Rein kan og vil gøre det hele selv. Og det fører til sjove situationer, for han siger "ja" til alt. Rein er en optimist, der ikke er bange for at tage risici, men spørgsmålet er om han er i stand til at udføre opgaven? "MIKMAK" er en perfekt kombination af alle slags kunstformer.

 

Rang Pang Circus er et “one-man-company”, skabt af Rein de Kok. Han bruger cirkuskunst, som slapline, hat/objekt-manipulation og rola bola, men også musik, som trompet, sav, klokker og et vintage DJ-sæt. Rein de Kok er født i 1987. Han dimitterede på akademiet for cirkus og performance art i Tilburg (NL) i 2013 og optrådte derefter i mange år med Cirque du Platzak.

 

https://www.rangpangcircus.com/

house of circus

House of Cirkus med “Fitness” 

(NL,FR)

varighed/duration: 30 min

anbefalet publikums alder/audience: alle/all

(max. publikum/audience: 200)

Lige fra 80'erne vil disse fitnessbabes få dig til at træne, til sveden står dig fra panden. Dette interaktive træningsprogram er et Autentisk træningsprogram, teatralsk og komisk på samme tid. Det er lige meget, om du er en professionel 80'er fitness-pro, en entusiast eller en nybegynder. 

Circus meets Drag - House of Circus er grundlagt af Germain Charlat og Nick van der Heyden. De har en bacheloruddannelse i Cirkus og Performance Art. Drevet af deres fælles passion for Cirkus og Drag udvikler de deres karakteristiske stil ved at bruge forskellige færdigheder såsom håndstand, klovneri, drag, makeup og kostumedesign. De eksperimenterer med deres humor, tekniske cirkus færdigheder, men også teater og dans. Deres mål er at gøre Drag tilgængeligt for alle, uanset køn eller alder.

 

https://houseofcircus.com/

fitness-remake-2-square.jpg
Klub Girko

Klub Girko “Human time - Tree time”

(Ger)

varighed/duration: 30 min

anbefalet publikums alder/audience: alle

(max. publikum/audience: 250)

human_time_tree_time_photo_by_h_j_schalski_54.800x0.jpg

KLUB GIRKO (GER) med “Human time - Tree time” er et Kollektiv som leder efter nye og innovative måder at arbejde med forskellige cirkusdiscipliner og materialer, såvel som at relatere til andre kunstformer som dans, teater, musik og billedkunst. De er drevet af en vilje til at holde tingene i bevægelse for på den måde ikke at lande i en comfort zone eller i en specifik stilart. Derfor ser Klub Girko sig selv som en ramme for artistisk udforskning, samarbejde og kreationer af mange forskellige slags.

 

Forestillingen tager publikummet ind i skoven for at opleve forholdet mellem menneske og træ og alle former for balance, man kan forestille sig. Omgivet af natur vil publikummet opleve en forestilling ved siden af faldende træer og balancerende mennesker og nogle gange ved siden af faldende mennesker og balancerende træer.

 

https://www.klubgirko.com

Dynamo

Dynamo “FUCKD” 

(DK)

varighed/duration: 45 min

anbefalet publikums alder/audience: alle/all

(max. publikum/audience: 500)

FUCKD er en cirkusaktion for morgendagens rebeller, inden præstationsfælden klapper. Helt ned i børnehøjde stiger presset for at opnå perfektion. Det store ansvar påhviler tilsyneladende de mindste. Generation Thunberg skal være klimakrigere, karrieremennesker og gode klassekammerater allerede inden konfirmationsalderen.

Som en service til den Danske Konkurrencestat har DYNAMO, i samarbejde med Forsknings og Undervisningsministeriets Center for Kaos og Disruption (FUCKD), skabt et hæsblæsende program, der skal lære børn, hvordan de pjækker fra skole og forsvarer sig mod alt lige fra zombier til sure voksne.

Med forestillingen sender DYNAMO en protestbølge gennem landet, der skal inspirere børn og unge til at spænde ben for konkurrencestaten i en verden, der er FUCKD!

DYNAMO er et hus, der er startet nedefra op af to kulturelle entreprenører og DO IT YOURSELF-kunstnere. Cirkusartisterne Gry Lambertsen og Rune Vadstrøm Andersen stod i København med mange års turné og forestillinger i bagagen med et brændende behov for produktionsfaciliteter og et scenerum for cirkus i Danmark.

DYNAMO huser løbende gæstespil, egenproduktioner, artist in residencies, artiststalks og særarrangementer.

https://dynamoworkspace.dk/produktion/fuckd/

FUCKD_3_Foto-Cosmin-Cirstea-681x1024.jpg
Dj

DJ

(DK)

mere information snart!

​more info soon!

band
bottom of page